Hoe werkt Muisjes & Zo?

Verzorgd kraamfeest

Stap 1Muisjes & Zo komt voor een oriënterend gesprek bij je langs. Tijdens dit gesprek kun je je persoonlijke wensen kenbaar maken en geven wij je de nodige informatie omtrent de mogelijkheden van een geboortefeest. Aan de hand van dit gesprek maken we een offerte.
Stap 2Op de geplande feestdag komen we twee uur voor aanvang alle hapjes en drankjes neerzetten en zorgen we ervoor dat de ruimte er feestelijk uit komt te zien met decoraties in roze en blauw. Tijdens het feest, dat zo’n drie uur duurt, zorgen wij ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt op het gebied van eten en drinken. Na afloop ontvangt elke gast een originele kraamattentie. En tot slot ruimen wij alles netjes op.

Kraamfeestpakket of babyshowerpakket

Stap 1Aan de hand van het door jou ingevulde formulier op de website neemt Muisjes & Zo telefonisch contact met je op om er zeker van te zijn dat we een pakket voor je klaarmaken dat aan je persoonlijke wensen voldoet. Aan de hand hiervan maken we een offerte.
Stap 2Eén dag voor de geplande feestdatum is je pakket gereed en wordt het bij je afgeleverd of kun je het afhalen in Monnickendam.

Kraambedankjes en –attenties

Vul het bestelformulier in op de website. Aan de hand hiervan ontvang je van ons een bevestiging. Zodra je betaling is ontvangen verzenden we per TNT post de door jou gewenste bedankjes.