Kraamfeesten met een staartje

Kraamfeesten Dat is niet voor niets onze slogan. Een kraamfeest waar je alle tijd hebt voor je gasten, waar we rekening houden met je pasgeboren zoon of dochter en waar je geen zorgen hebt over de voorbereidingen. Zo’n kraamfeest willen wij graag voor je organiseren. We komen bij je langs om je specifieke wensen en behoeften af te stemmen op onze mogelijkheden. Dat wij zorgen voor een goede organisatie en een uitstekende catering spreekt voor zich. Maar ook de feestelijke aankleding van je woning, tuin of locatie nemen wij graag voor onze rekening. En na afloop van een geslaagd kraamfeest (duur: ongeveer 3 uur) ruimen we alles netjes op en nemen we de afwas weer mee. Lijkt jou dit wel wat? Lees meer over onze kraamfeesten en de uitbreidingsmogelijkheden »

 

Het is jouw kraamfeest!

Wil je liever zelf een kraamfeest organiseren? Ook dan kan Muisjes & Zo je helpen. Met een kraamfeestpakket van Muisjes & Zo zorg je zelf voor je gasten, maar hebben wij al het tijdrovende voorbereidende werk voor je gedaan. Je hoeft dus niet na te denken over de feestelijke hapjes en leuke decoraties maar hebt wel zelf de regie in handen tijdens het feest. Lees meer over onze kraamfeestpakketten »

Babyshowers

BabyshowerpakkettenIs je (schoon)zus, vriendin, buurvrouw of collega in verwachting? Met een babyshower van Muisjes & Zo vier je dit tijdens een gezellig babyfeestje. Even de tijd om voluit te kunnen praten over de zwangerschap en de komende baby, onder het genot van een lekker hapje en drankje, afgewisseld met een aantal leuke babyshower-spelletjes. Lees meer over onze babyshowerpakketten »

 

Tijd voor het staartje!

Of je nu kiest voor een verzorgd kraamfeest, een kraamfeestpakket of iemand wilt verrassen met een babyshower, één ding staat vast: na afloop van elk feest is het tijd voor het staartje: nagenieten van alle leuke herinneringen aan een onvergetelijk feest.

Geef je gasten een unieke herinnering mee

Bedankjes en attentiesNatuurlijk laat je je gasten na afloop van zo’n gezellig feest niet met lege handen vertrekken en geef je ze een unieke handgemaakte kraamattentie van Muisjes & Zo mee. Ook leuk om uit te delen op de creche, op school, op het werk of bij de doop! Lees meer over onze attenties en bedankjes »

 

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op